Tuesday, 19 February 2013

[Art] Hijaber can Fahionable


...Assalamualaikum

Hello! the third updates for this month. I'm sorry if I don't have much words for this post, I just wanna share one of my artwork hihi :3  
I have a lot of assignments this week and many tests actually, but chemistry test yesterday I got 95 yeaaay :D


this's the art for this week, I drew this just for 2 hours. And I think it's not good enough. Sorry :'(
okay, thanks for visiting guys bye bye ^.^ Keep calm...

...Wassalam




10 comments:

  1. keren sih tapi kok janggutnya lancip ya hahahaha??
    awas ketusuk tu mbak

    ReplyDelete
  2. @rico: hihi iya bang, aku juga ngerasa gitu, dagunya tajem banget ya :D namanya juga masih belajar bang, maklumin ya hehe :)

    ReplyDelete
  3. faa, bikinnya manual apa pake software komputer ? keren tuh ~

    ReplyDelete
  4. @Yusuf: bikinnya manual dulu qaqa, behubung mau di share di blog jadinya yah dikasih sentuhan software apalagi kalo bukan photoshop hehehe

    ReplyDelete
  5. mau banget sumpah bisa bikin yang kayak gini-_-

    ReplyDelete
  6. lumayan nih dijadiin sampul buku designnya hehehe

    Mampir kesini ya, salam kenal Peta Indonesia Karya Anak Negeri

    ReplyDelete
  7. nice blog! maybe we can follow each other if you want? :)

    http://choccopost.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. @Hani : tetap terus belajar dek, kakak juga masih belajar hoho :)

    @konde : hihi thank you :D

    @Mustika : okay, thans :)

    ReplyDelete
  9. sukaaak nih :))
    kembangkan terus kreativitas kamu yah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...